Your Love Ceremonies

Drie wettelijke ceremonies (Cupido, Valentijn en Eros)

Your Love – Cupido

Als ambtenaar voltrek ik jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap. Deze voltrekking kent wettelijke verplichtingen die ik zal doorlopen.

Dit bereid ik voor met een warm welkomstwoord, een persoonlijke toespraak over jullie als (bruids)paar, de kus, de ringen en natuurlijk een mooi slot.

Deze blije, krachtige en liefdevolle ceremonie zal ongeveer 30 minuten duren. Voor Cupido vraag ik €595.00 (all-in).*

* Inclusief alle reiskosten, de persoonlijke pen, de ceremonie én mijn bezoeken aan de gemeente en rechtbank. Let op: exclusief de leges voor mijn beëdiging en benoeming, eventueel trouwboekje en 21% BTW.

Spreken als trouwambtenaar - Ellen Margitta

Your Love – Valentijn

Bij deze ceremonie passen we de ceremonie van Cupido toe en sta ik daarnaast langer stil bij jullie als liefdespaar in de persoonlijke toespraak.

Hiervoor zal ik twee tot drie familie of vrienden contacten en dit combineren met jullie informatie uit het persoonlijke interview en telefonisch gesprek en vragenlijst.

Ook adviseer ik in deze ceremonie om een gastspreker aan het woord te laten en/of een mooi muziekmoment als onderdeel van de ceremonie toe te voegen.

Deze ceremonie zal ongeveer 45 minuten duren. Voor deze persoonlijke, mooie en muzikale ceremonie Valentijn vraag ik €695.00 (all-in).*

* Inclusief alle reiskosten, de persoonlijke pen, de ceremonie én mijn bezoeken aan de gemeente en rechtbank. Let op: exclusief de leges voor mijn beëdiging en benoeming, eventuele trouwboekje en 21% BTW

Your Love – Eros

Bij deze ceremonie passen we de ceremonie van Valentijn toe én staat de gehele ceremonie verder in het teken van een mooie rode draad die gebaseerd is op een ritueel of een symbool.

Hiervoor gaan wij samen op zoek naar de betekenis van dit belangrijke moment voor jullie, zodat de diepere betekenis van jullie verbintenis hierin wordt benoemd.

Ook adviseer ik in deze ceremonie om een gastspreker aan het woord te laten en/of een mooi muziekmoment als onderdeel van de ceremonie toe te voegen.

Voor deze betekenisvolle, rituele en symbolische invulling van de 60 minuten ceremonie Eros vraag ik €795.00 (all-in).*

* Inclusief alle reiskosten, de persoonlijke pen, de ceremonie én mijn bezoeken aan de gemeente en rechtbank. Let op: exclusief de leges voor mijn beëdiging en benoeming, eventuele trouwboekje en 21% BTW.

Twee ceremoniele vieringen (Aphrodite en Venus)

Your Love – Aphrodite

Zijn jullie wettelijk in het huwelijksbootje getreden of geregistreerd als partners, maar willen jullie de ceremonie graag met jullie familie en vrienden vieren? Dan vieren we dit met een ceremonieel huwelijk en/of geregistreerd partnerschap. 

Al jullie wensen kan ik hierin kwijt. Jullie zitten namelijk niet aan de wettelijke voorschriften vast. 

In deze ceremonie adviseer ik om een gastspreker aan het woord te laten en/of een mooi muziekmoment als onderdeel van de ceremonie toe te voegen.

Voor deze persoonlijke, betekenivolle en muzikale ceremonie Aphrodite van 45 minuten vraag ik €695.00 (all-in).*

* Inclusief alle reiskosten, de persoonlijke pen, de ceremonie en het liefdescertificaat. Let op: exclusief 21% BTW.

Your Love – Venus

Opnieuw stilstaan bij jullie liefde, omdat jullie al getrouwd zijn of een geregistreerd partnerschap hebben? Op een hele mooie manier kan dit in de ceremonie Venus.

Hiervoor gaan wij samen op zoek naar de betekenis van dit belangrijke moment voor jullie. Waarom willen jullie de liefde opnieuw vieren? Wat willen jullie aan elkaar uitspreken en wie mag een woordje aan jullie richten?

Een mooi muziekmoment is helemaal passend in deze ceremonie, en ook eventuele kinderen krijgen hier een bijzonder plekje.

Voor de viering van de herbevestiging van jullie liefde in de cermonie Venus vraag ik  €495.00 (all-in).* Deze viering duurt ongeveer 30 minuten.

* Inclusief alle reiskosten, de persoonlijke pen, de ceremonie en het liefdescertificaat. Let op: exclusief 21% BTW.

Tips voor jullie huwelijk

Vul alleen je naam en e-mail adres in, je ontvangt direct een e-mail.