Zelfstandig (trouw)ambtenaar

Mag ik jullie Trouwen of Registreren als partners, zoals Jullie Zijn?

Zelfstandig (trouw)ambtenaar

Als gecertificeerd zelfstandig (trouw)ambtenaar weet ik alle ins en outs van het sluiten van een geregistreerd partnerschap of wettelijk huwelijk (in Nederland).

Jullie zijn bij mij aan het goede adres om mij een huwelijk te laten voltrekken of een geregistreerd partnerschap te laten sluiten. Dit kan wettelijk of ceremonieel.

Eén ding staat vast. Een goede voorbereiding nu is straks genieten van een super mooie en persoonlijke ceremonie, precies waarover jullie nu al dromen.

Wettelijk huwelijk of Geregistreerd partnerschap

Een wettelijk huwelijk of wettelijk geregistreerd partnerschap betekent dat jullie voor de Burgerlijke Stand (voor ‘de wet’) gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap gaan sluiten. Ik kan dit voor jullie doen. 

Om dit te mogen doen word ik beëdigd en benoemd in de gemeente van jullie keuze (gemeente afhankelijk).

Jullie hebben vast eigen ideeën bij jullie huwelijksvoltrekking of geregistreerd partnerschap. Dat maakt iedere ceremonie zo leuk. Ik bied zelf drie Your Love ceremonies aan (Cupido, Valentijn of Eros) om jullie op weg te helpen in het maken van jullie keuze. 

Ceremonieel huwelijk of een ceremonieel geregistreerd partnerschap 

Jullie zijn al voor de wet getrouwd of als partners aan elkaar verbonden (of gaan bij de gemeente gratis of klein trouwen) en willen dit graag voor al jullie familie en vrienden voor het echt overdoen. Dat kan natuurlijk. Dit heb ik immers zelf ook gedaan én kan jullie van tips voorzien.

We noemen dit dan een ceremonieel huwelijk of geregistreerd partnerschap. Ik kan jullie (trouw) ambtenaar zijn. Dit betekent dat ik jullie trouw of een geregistreerd partnerschap sluit. We doen alles precies zoals in het echt, maar het is niet voor de wet. 

Jullie hoeven geen rekening te houden met wettelijke voorschriften. Alles mag. Dat maakt deze ceremonie zo leuk. Ik help jullie op weg aan de hand van de Your Love ceremonie Aphrodite. En om nog goed te benadrukken: het is jullie dag, dus jullie wensen zijn leidend.

Herbevestiging van jullie liefde

Niets is mooier als jullie al getrouwd zijn of als geregistreerd partners aan elkaar zijn verbonden en hier opnieuw met elkaar bij stil willen staan. De ceremonie Venus van de Your Love ceremonies sluit hier uitstekend op aan. 

Jullie persoonlijke wensen krijgen een mooi aandeel in deze ceremonie. En daarnaast vertel ik jullie verhaal, staan we stil bij jullie liefde en overhandig ik een symbolisch liefdescertificaat, die jullie al naar gelang jullie wensen, kunnen laten ondertekenen door jullie dierbaren.

Tips voor jullie huwelijk

Vul alleen je naam en e-mail adres in, je ontvangt direct een e-mail.