Over Ellen

Mijn passie is om te verbinden, te creëren én te amuseren

Mijn Verhaal

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Ellen Margitta Blomberg-Löwenthal. In september 2016 gelukkig getrouwd met mijn man Andreas en sinds de zomer van 2018 de trotse moeder van zoon Valentijn en sinds het najaar 2020 aan het genieten van dochter Mathilde. We genieten enorm van ons gezin en gaan er vaak op uit. Naar restaurants voor een borreltje, naar de hockey waar we allebei nog actief in zijn en naar het strand om uit te waaien. Naast het moederschap, werk ik fulltime, zit ik in diverse besturen en commissies en draag ik mijn steentje bij aan diversiteit binnen organisaties. Verder draag ik De CliniClowns een warm hart toe.

Van mijn eigen huwelijksdag heb ik intens genoten. Het allermooiste vond ik, naast de liefde voor mijn man, de verbondenheid van onze beide families, vrienden, collega’s en kennissen. Onze beide vaders hebben ons ceremonieel getrouwd. Een moment om nooit te vergeten. Zo’n dag waar je zolang naar uitkijkt, hard voor hebt gespaard en tal van keren de revue hebt laten passeren is dan opeens realiteit. Dan wil je zeker dat ‘le grande finale’ ook echt een finale wordt… precies zoals je er altijd van hebt gedroomd.

Van origine ben ik theater en televisiewetenschapper. Mijn kennis heb ik enige tijd ingezet bij Kijkwijzer, maar met name het acteren als mijn grote hobby heb ik al die jaren doorgezet. Zo heb ik in diverse voorstellingen gespeeld en daarmee in de grote theaters van Nederland mogen optreden. Ook geef ik geregeld theaterworkshops aan teams. Hier kan ik mijn creatieve ei in kwijt. Als afgestudeerde bestuur_ en organisatiewetenschapper ben ik zeven jaar geleden terecht gekomen bij ABN AMRO. Een prachtig bedrijf om waarde aan diverse afdelingen toe te voegen, maar ook om als persoon te groeien. Ik word graag gevraagd als host, spreker of facilitator van workshops, sessies of evenementen. Mijn podiumervaring en het maken van verbinding met het publiek helpen mij om van zulke momenten een succes te maken.

Ik geloof in ieders talent en ben ervan overtuigd dat als je doet waar je energie van krijgt, je hier gelukkig van wordt. Daarom wil ik naast mijn huidige functie bij de bank, mijn voorliefde voor de verbinding en samenhorigheid bij unieke momenten zoals het huwelijk of geregistreerd parternerschappen gaan inzetten. Ik wil mijn talent niet alleen aanbieden aan mijn persoonlijke netwerk, maar juist ook breder.

Wat krijg je van mij te zien, naast mijn professionele houding? Een vriendelijk, gezellig en deskundig persoon. Ik ben direct, durf te vragen en ben accuraat in mijn werk. Mijn humor neem ik altijd mee. Ik heb oog voor de mens, voel aan wat ‘kan en wat niet’, en kan me  aanpassen aan andermans wensen. De Engelse taal spreek ik en een wens voor een Engelstalige voltrekking kan ik verzorgen.

Als je een klik voelt, twijfel dan niet langer en neem contact met mij op. Ik kan vast wat voor je betekenen. Heel graag zelfs.

Mijn Overzicht

Getrouwd

Sinds 2016 met mijn man Andreas

Toneelspeler

Als voormalig theaterwetenschapper geef ik workshops en speel in voorstellingen

(Trouw)ambtenaar

Voor huwelijken en geregistreerd partnerschappen

Dagvoorzitter

Voor presentaties, evenementen én congressen

Presentatrice

Voor korte bedrijfsfilmpjes en (reis)vlogs

Tips voor jullie huwelijk

Vul alleen je naam en e-mail adres in, je ontvangt direct een e-mail.