Eerste Hulp bij BABS

Als BABS een droomhuwelijk of geregistreerd partnerschap voltrekken? In één consult is dit mogelijk!

Gefeliciteerd, wat een eer!

Je bent gevraagd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) om een (wettelijk) huwelijk of registreerd partnerschap te voltrekken.

Wat voelt dat spannend! Super gaaf dat je dit gaat doen. 

En nu, denk je dan?

Precies zo voelde ik mij 1.5 jaar geleden toen ik voor het eerst werd gevraagd om twee vrienden van mij te trouwen. Met een beetje Google kom je er wel, maar hulp uit eerste hand is wat ik miste. 

Als ervaren BABS kan ik jou verder helpen. Met één consult kom je een heel eind! 

Eerste Hulp bij BABS

Ik ga je helpen met de opzet van de ceremonie, door je stapsgewijs mee te nemen in de volgorde en de voorschriften van een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Dit maakt niet uit of het wettelijk of ceremonieel is. Daarmee heb je na één consult de opzet klaar en kan je zelf thuis verder met de (persoonlijke) invulling naar aanleiding van de wensen van het (bruids)paar.

Daarnaast help ik je met tips voor een goede voorbereiding met het (bruids)paar en deel ik wat tekstgedeelten met je die je kunt gebruiken. 

Heb je je speech al klaar? Ook lees ik met je mee om je speech nog scherper, leuker en frisser te maken.

Ten slotte oefenen we één keer je optreden. Als voormalig toneelspeler kan ik je tips geven over je houding, stemgebruik en rustmomenten. 

Heb je mijn Eerste Hulp bij BABS nodig? Twijfel niet en neem contact met mij op. We kunnen dan op jouw verzoek bij mij, bij jou of elders afspreken. Het consult zal ongeveer twee uur bedragen. Vooraf ontvang ik graag wat je al op papier hebt staan en stuur ik je een vragenlijst op, zodat we het maximale uit het consult halen.

Voor dit consult van twee uur vraag ik €95.00 (inclusief reiskosten en exclusief 21% BTW).

Tips voor jullie huwelijk

Vul alleen je naam en e-mail adres in, je ontvangt direct een e-mail.